PÄIVITYS 20.8.2021

Raskain mielin teimme Lasten- ja nuortenkulttuuriyhdistys Vilperi ry:ssä päätöksen, että Lasten rockfestivaali Seikkisrockia ei järjestetä vuonna 2021.

 

Varsinais-Suomen maakunta on 3.8. siirtynyt takaisin koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen, ja sen johdosta on maakunnassa voimassa yleisötilaisuuksiin kohdistuvat rajoitteet 4.-31.8.21 välisenä aikana. Pohdimme pitkään, olisiko festivaali voitu järjestää tehostetuin turvallisuusjärjestelyin, mutta tulimme lopulta tulokseen, ettei rajoittavat järjestelyt vastaa sellaista lasten iloa ja riemua juhlistavaa kokoperheen festivaalitapahtuma, joka oli meidän tavoite ja tahtotila toteuttaa. Olemme murheissaan päätöksestä, mutta koronatilanne on jälleen haastanut meidät ja voittanut.

 

Virallinen tiedote julkaistaan viikolla 34.

Seikkisrock 18.-19.9.2021.png

INFO

Festivaalialueella tapahtuu:
LAUANTAI
Klo 11-16
Sunnuntai 
Klo 11-18

Lasten rockfestivaali Seikkisrock järjestetään vuonna 2021 poikkeuksellisesti syyskuussa lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.9.2021. Samaan aikaan juhlitaan myös Turun päivää sunnuntaian 19.9. joten juhlimisen aihetta on vaikka millä mitalla!

Tuttuun tapaan festivaaliohjelma sisältää paljon musiikkia sekä toiminnallista taidetta, kulttuuria ja tekemistä. Tänä vuonna haluamme myös tuoda lasten oma ääni paremmin kuuluviin Unelmien Festivaali -ohjelmakokoanisuuden muodossa. Kevään aikana lapset saavat suunnitella unelmiensa festivaali työpajatoiminnan kautta ja pajojen tuloksista on tarkoitus rakentaa, lasten avulla, Unelmien festivaali Seikkailupuiston festivaalialueelle! 

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja päivitämme ohjelmaa, varmistuneita artisteja, aikatauluja ja paljon muuta näille sivuille sekä Facebook ja Instagram -tileillemme. Pysy kuulolla ja pidetään peukkuja, että syykuussa rokataan jälleen yhdessä! <3

\\AIKATAULU

Aikataulu täsmentyy vielä. Tarkista päivittynyt aikataulu lähempänä tapahtumaa.

 

\\VAPAA PÄÄSY

Sisäänpääsy festivaalialueelle eli Seikkailupuistoon on ilmainen. Suurin osa festivaaliohjelmasta on ilmaista mutta esimerkiksi Seikkailupuiston omat taide- ja käsityöpajat Ateljee-teltassa ovat maksullisia. 

 

\\SAAPUMINEN

Seikkisrock on Seikkailupuistossa, Kupittaanpuistossa (Kupittaankatu 2).

Suosittelemme saapumaan paikalle esimerkiksi bussilla, pyörällä, sähköpotkulaudall tai jalan.

Lähimmät Fölin pysäkit ovat:

Datacity 1032 / 1046

Kerttulinkatu 17 / 43

Uudenmaantulli 130 / 1685

Suunnittele matkasi Fölin reittioppaalla tästä.

\\NARIKKA

Seikkisrock ei tarjoa narikkapalvelua, joten varustaudu sen mukaan!

\\LIPUNMYYNTI

Seikkisrock on tänä vuonna ilmainen! Jos kuitenkin haluat vapaaehtoisesti tukea toimintaa, voit ostaa kannatuslipun vapaavalinnaisella summalla. Kannatuslipun ostaminen täsmentyy lähempänä tapahtumaa.

\\RUOKA

Viime vuosien palautteen perusteella pyrimme panostamaan laadukkaaseen, helppoon ja maukkaaseen festivaaliruokailuun, jotta kaikille varmasti löytyy maistuvaa evästä jokaiselle juhlijalle. Myös omien eväiden tuominen tapahtumaan on sallittua. Piknikpeitto mukaan!

\\SÄÄ

Huonon sään sattuessa liikkuva ohjelma pyritään siirtämään sisätiloihin ja telttakatoksiin.

\\TURVALLISUUS

Alueelta löytyy ensiapuvalmius sekä järjestyksenvalvojia. Käytäthän alueella kasvomaskia sekä huomio turvallinen etäisyys toisiin festivaalivieraisiin. Alueella tulee myös olemaan runsaasti käsien desinfiointi- ja pesupisteitä ja alueella jaetaan myös kertakäyttöisiä kasvomaskeja niitä tarvitseville. Ethän osallistu festivaaliin kipeänä.