Perheiden Taiteiden yö 
Vartiovuorenpuisto

PÄIVITYS 19.7.2022

PERHEIDEN TAITEIDEN YÖ 11.8.2022 KLO 17-20

Vartiovuoren puisto ja Turun Kesäteatteri

 

Tervetuloa koko perheen voimin tekemään ja kokemaan Vartiovuorelle! Luvassa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Sukella seikkailemaan Taikametsään ja nauti upeista musiikkiesityksistä Vartiovuoren Kesäteatterin hienoissa puitteissa.
 

Tapahtumaan on vapaa pääsy - lämpimästi tervetuloa!

Hienon tapahtumajulisteen on tehnyt Eevi Peltonen

Taiteiden yö on perheiden juhlaa! Vartiovuorenpuistossa avataan taiteiden yö lapsille ja lapsenmielisille! Luvassa on musiikkia ja jännittävää puuhaa koko perheelle. Varsinaissuomalaisten lastensuojelujärjestöjen perinteisesti järjestämä Perheiden Taiteiden Yö sukeltaa tänä vuonna taikametsän sopukoihin ja tarjolla on jälleen kaikkea jännää, joten pakkaa seikkailumieli mukaan ja lähde juhlimaan!

 

Tapahtuma järjestetään Turun Taiteiden Yö:nä torstaina 11.8.2022, Vartiovuoren Kesäteatterin yhteydessä, Vartiovuorenpuistossa. Katso tapahtumatiedot Facebookissa.

Järjestäjinä toimii Vilperi ry, MLL:n Varsinais-Suomen piiri, Turun Kesäteatteri, Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymä sekä useampi muu järjestö.

Lisätietoa vuoden tapahtumasta täsmentyy ja päivitetään muun muassa tänne kevään aikana.

Kaipaatko lisätietoa tapahtumasta ja oletko kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan? Laita meille viestiä osoitteeseen: seikkisrock@gmail.com